Snapchat = Dickpic

Vi har alle hørt det, og jeg tror alle har opplevd det,
det å ha snapchat er blitt den nye bildesenderen hvor nakenbilder blir sendt til andre,
hvor man tenker lite over konsekvensene over hva som skjer etter man har sendt ett såkalt penisbilde.
visste du at ikke bare kan dette bli lagret av feil person, men du kan også bli dømt for å sende nakenbilder gjennom nettet.

Selv er jeg ikke den som sender bilder av min manndom gjennom snapchat, men har hatt muligheten til det og sikkert tenkt på det men aldri gjort det,
uansett så har jeg desverre blitt med i en gruppe på snapchat hvor det florerer av penisbilder fra hele Norge, hvor puppe bilder og nakne kropper blir lagt til med snapnavnet til den som sender. Så derfor spør jeg meg selv hvorfor vil du har flere følgere bare på grunn av kroppen din?
Jeg skjønner at folk er opptatt etter å bli godkjent men det betyr ikke at jeg vil hoppe ned fra en bro hvis du gjør det!!

selve navnet på snappen er nok ganske innbydende men det er vel slik de får fanget alle sine snappere, "kosegruppa2017" er kanskje en normal snapschat streak men til tider florerer det av mus i hus og stang i vang. så derfor spør jeg dere bloggverden, er det slik at å vise sine kjønnslepper og peniser gjør det bedre å sende snap?

 

#Snapchat #Hverdagen #Venner #blogg #Mandag #Helse #Familie #Trivsel #Sosialt

2 kommentarer

Monica

13.11.2017 kl.22:22

Herregud, nei.

Verden er blitt gal!

Hadde noe slikt dukket opp i min snap, som brukes til noe ganske annet enn å lufte musa, ville nok veien til "blokker"-knappen vært kort.

Doc&Dask

13.11.2017 kl.22:28

Haha! Eg har en del screenshots fra akkurat det, folk som har sendt meg både dickpics og runkevideoer! Det blir et blogginnlegg på det en dag :p

Skriv en ny kommentar

Remi Terjesen

Remi Terjesen

28, Arendal

Kategorier

Arkiv

hits